Tosiaan...viikko on jo kulunut ja vasta toista postausta tänne kirjotan. Vähän on tullut tehtyä töitä eikä paljoa ole kortteja syntynyt. Muutama kuitenkin. Laitan kuvia, kun joskus saan niitä aikaiseksi kuvata.

Suomalaisessa kirjakaupassa oli muuten laitettu Promarker-kynät tarjoukseen. Maksoivat 12,90 viiden kynän setti. Ostin pari settiä ja kävin jo vaihtamassa toisen. Yhden kynän kärki oli lytyssä. Meinas mennä hermot, kun kyselivät etten vaan olisi tiputtanut kynää. No sain uuden setin kuitenkin tilalle.

Osallistuin Jehkottaren julkaisemaan Leimailijan Juhannus Hurahdukseen ja tiistaina olisi tarkoitus postittaa kuvat eteenpäin. Itsellä on niin vähän leimoja vasta, että tällä tavalla saan vaihtelua kortteihin. Pitäisi silti tilailla muutama lisää. Olen kuitenkin huono tilaamaan ulkomailta, joten toistaiseksi suosin suomalaisia myyjiä.

Heinäkuun aluassa olis tarkoitus tilata ihan oma Cuttlebug. Sitä on jo odotettukin. Toivoisin saavani sen kyllä synttärilahjaksi jos vaan mies on HIENOVARAISISTA kommenteista sen ymmärtänyt. Katsotaan miten käy...