Eli päätin sitten minäkin aloittaa blogin pitämisen, kun niin monet muutkin. Olen ikäni ollut toivoton päiväkirjan pitäjä, mutta aina voi oppia.

Juhannus on nyt melkein vietetty ja mitään mullistavaa ei ole tapahtunut. Ilmat ovat olleet ihan suosiolliset, koska vettä ei ole pahemmin sadellut ja aurinkokin on joskus näyttäytynyt.Pari edellistä juhannusta meillä on ollut ystäväpariskunta kylässä, mutta nyt heillä oli muuta menoa. Ollaan oltu siis ihan oman perheen kesken, mitä nyt sitten anoppipuoli ja appiukko poikkesivat perjantaina. Perjantaina kyläiltiin myös miehen siskon luona ja eilen poikettiin tuttujen mökillä. Tänään ei olla tehty oikeastaan mitään (paitsi minä tein muutaman tunnin töitä ja tietysti loin tämän blogin). Kauppaan kuulemma täytyisi mennä, mutta katotaan jos laittaisin miehen yksin asialle.

Tutut ja tuntemattomat ilmoitelkaa itsestänne jos tänne eksytte. Kun löydän jostain sellaisen kävijälaskurin niin lisään sen tänne. Kuvien lisäämisen tänne opettelen myös jossain vaiheessa.